Ανακοίνωσε Πεταλωτή ο Φαίακας Κέρκυρας

Ο ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΒC ανακοίνωσε μέσω της σελίδας του στο facebook την έναρξη συνεργασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον αθλητή Πεταλωτή Τριαντάφυλλο, προχωρώντας σε μια σημαντική προσθήκη στην περιφέρεια του.

Ο έμπειρος φόργουορντ θα συνεχίσει την καριέρα του στο νησί του Ιονίου και θα ενδυναμώσει περισσότερο το ρόστερ του Φαίακα ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στη Β Εθνική. Ο Τριαντάφυλλος Πεταλωτής αποκτήθηκε από τη Χαλκηδόνα, ενώ ανήκε στο ρόστερ της Δόξας Λευκάδας και στην Α2 αλλά και στην Α1 Εθνική. Έχει υπάρξει  μέλος της μικτής ομάδας αγοριών της ΕΚΑΣΘ, που κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το 2007, είχε συμμετοχές στις εθνικές ομάδες Παίδων και Εφήβων, ενώ, πλην της Δόξας και της Χαλκηδόνας, έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Χαλκίδα και Φίλιππο Βέροιας.

Η ανακοίνωση του Φαίακα:

«Ο ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΒC ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον αθλητή ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ»

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.