Αναβολή λόγω κακοκαιρίας το Απόλλων Πάργας vs Πας Αχέρων Καναλακίου

Αναβλήθηκε σήμερα Σάββατο 16 Δεκεμβρίου ο αγώνας της 14ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο Απόλλων Πάργας και τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.
Στο Δημοτικό Στάδιο Πάργας έπνεαν ισχυροί άνεμοι που σε συνδυασμό με τη βροχή έκαναν το διαιτητικό τρίο να αποφασίσει την αναβολή του αγώνα για την σωματική ακεραιότητα των παιχτών.
Με την απόφαση των διαιτητών και τη σύμφωνη γνώμη των δυο ομάδων το παιχνίδι αναβλήθηκε και η ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας θα αποφασίσει την ημερομηνία διεξαγωγής του.

Διαιτητής: ΠΟΝΤΙΚΗΣ Κ.
Βοηθοί: ΤΣΟΓΚΑΣ Α. – ΝΑΣΤΟΣ Ζ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ(ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ): ΣΚΑΡΠΟΣ, ΜΠΙΣΤΙΩΛΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΜΑΡΚΟΣ, GOGA, TOPE, ΠΑΠΠΑΣ, ΓΚΙΖΓΚΙΖΓΙΑΝ, ΒΑΣΙΟΣ, ΜΗΛΙΩΝΗΣ, ΝΤΙΣΙΟΣ.ΑΝΑΠ/ΚΟΙ: ΜΑΡΚΟ, ΒΕΚΙΟΣ Α-Σ, ΚΙΖΙΡΟΓΛΟΥ, ΝΤΟΚΟΣ, ΣΕΡΙΦΗΣ, ΤΣΟΜΠΑΙ, KALAJ

ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ(ΤΖΙΜΑΣ Χ.): ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΥΖΕΚΙΑΡΙ, ΜΠΟΥΡΝΑΣ, ΤΖΙΜΑΣ Θ., ΝΤΟΥΤΖΙΑΡΗΣ, ΞΕΝΟΣ, ΖΗΣΗΣ, ΕΛΕΖΙ, ΖΑΚΚΑΣ, ΛΟΥΚΟΥΜΗΣ, ΝΑΤΣΗΣ.
ΑΝΑΠ/ΚΟΙ: ΜΠΑΚΑΣ, ΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΤΖΙΜΑΣ Ν., ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΠΑΠΠΑΣ, ΠΟΠΑ.

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.