Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για το ζήτημα των προκηρύξεων.

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για το ζήτημα των προκηρύξεων. Όλα ρευστά για τους προβιβασμούς.

Αναβλήθηκε η σημερινή σύσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ σε ό,τι αφορά το ζήτημα των προκηρύξεων ανάμεσα σε Super League και Football League.

Δεν πάρθηκε καμία απόφαση για την δυσαρμονία που έχει προκύψει με αποτέλεσμα να είναι όλα ρευστά τόσο για τις ομάδες που θα πέσουν από την Super League όσο και για τους προβιβασμούς από την Football League.

Θυμίζουμε ότι στην προκήρυξη της Super League προβλέπεται ο υποβιβασμός τριών ομάδων και ο προβιβασμός μιας από την Football League. Η «μικρή λίγκα» ζητά άνοδο δύο ομάδων αλλά το τοπίο είναι θολό.

Κατά πληροφορίες θα γίνει σύσκεψη την ερχόμενη Πέμπτη της Football League για να αποφασιστούν οι θέσεις της λίγκας που είναι αμετακίνητη ως προς τον προβιβασμό δύο ομάδων.

Επιπλέον, φέρεται να τέθηκε θέμα να πέσουν υπογραφές στην προκήρυξη του πρωταθλήματος με βάση την αναδιάρθρωση. Από την Football League αξιώνουν εγγυήσεις από την Πολιτεία κυρίως για τα οικονομικά αλλά και τους όρους της αναδιάρθρωσης που «έτρεξε» με την ηγεσία της δεύτερης κατηγορίας να μην συμμετέχει στην διαδικασία.

Η ουσία είναι ότι ο χρόνος πιέζει κυρίως την Super League που κάνει σέντρα αυτό το σαββατοκύριακο και δίχως να έχει ξεκαθαριστεί το ζήτημα της προκήρυξης όλα είναι στον αέρα. Μπορεί άραγε να ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα χωρίς να εγκριθεί η προκήρυξη; Θεωρητικά όχι.

Η ΕΠΟ θα συνεδριάσει πάλι την προσεχή Παρασκευή αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι ακριβώς θα συμβεί.

 

Πηγή: mikriliga.com

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.