Απαριθμεί 11 χρόνια ζωής ως ακαδημία και μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κάνει τεράστια βήματα προόδου, προϊόν της σωστής και μεθοδικής δουλειάς που επιτελείται από τους προπονητές της.

Πρόκειται για την ακαδημία Αθλόπολις Football Academy, το εργαστήριο ταλέντων της περιοχής μας. Πολύ σημαντικό επίτευγμα της ακαδημίας είναι ότι μέσα σε αυτά τα χρόνια, διαθέτοντας την εμπειρία πλέον και την τεχνογνωσία, έχει καταφέρει να βγάλει ουκ ολίγα ταλέντα και να τα προωθήσει στις μεγαλύτερες ομάδες των Αθηνών.

Στην ακαδημία αυτή την στιγμή βρίσκονται παιδιά ηλικίας 2003 μέχρι 2013, τα οποία αξιοποιούνται και στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Π-Λ αφού είναι σημαντικό από μικρή ηλικία το παιδί να ασχολείται με τον αθλητισμό, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να αποκτήσει την απαιτούμενη πειθαρχία που χρειάζεται και που φυσικά θα του χρησιμεύσει στην πορεία της ζωής του.

Η συνέχεια της συγκεκριμένης ακαδημίας είναι η Αθλητική Ένωση Πρέβεζας, η οποία αγωνίζεται στην Α΄ Ερασιτεχνική ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας. Το μεγαλύτερο μέρος των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην ΑΕΠ, προέρχονται από το Αθλόπολις.

Οι εγκαταστάσεις της ακαδημίας περιλαμβάνουν δύο γήπεδα 5χ5 ή ένα μεγάλο 8χ8 Πλαστικού χλοοτάπητα 5ης γενιάς, ενώ στον χώρο υπάρχει και οργανωμένο κυλικείο για την παρακολούθηση των αγώνων αλλά και των προπονήσεων από τους γονείς και φίλους της ακαδημίας, όπως επίσης και παιδική χαρά για τους μικρούς φίλους.
Το ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ FOOTBALL ACADEMY μέσα από την πολύχρονη πορεία του και σε ένα χώρο σωστά οργανωμένο εγγυάται σίγουρα αποτελέσματα στο χώρο του αθλητισμού, αρκεί να το επισκεφτείτε.

 

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ
Αθλητικό Κέντρο
Παντοκράτορας, Πρέβεζα, 48100, ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Τηλ. 2682021103

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”52″ gal_title=”Ακαδημία «Αθλόπολις» 2017″]