Δείτε παρακάτω  την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ΕΠΣ Άρτας

Προς:

 • Σωματεία Γ Εθνικής Κατηγορίας:

1) ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Γ.Σ., 2) ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε., (με μέριμνα θα! εuθύνη των Tοπικών Ε.Π.Σ. λα ενημερωθούν τα ανωτέρω σωματεία τους).

 • Ενδιαφερόμενες Ε.Π.Σ. – έδρες τους.

Θέμα: Όροι και προϋποθέσεις διεξαγωγής αγώνα μπαράζ, για την πλήρωση της κενής θέσεως στην Β’ Εθνική Επαγγελματική Κατηγορία (Football League), για το πρωτάθλημα της περιόδου 2017 – 2018.

Κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια αλληλογραφίας μας, (έγγρ. αρ. πρωτ. 21799/09-08-17), σας ενημερώνουμε ότι, τα σωματεία ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Γ.Σ. και ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε. είναι αυτά που δήλωσαν επιθυμία, για την πλήρωση της κενής θέσεως στην Football League και καλύπτουν τις προϋποθέσεις που ζητήθηκαν με το ανωτέρω έγγραφο, εντός της ταχθείσης προθεσμίας, από την Ε.Π.Ο..

Κατόπιν τούτου η Ε.Π.Ο. αποφάσισε:

 1. Να διεξαχθεί ένας αγώνας μπαράζ μεταξύ των δύο ανωτέρω σωματείων, σε ουδέτερο γήπεδο. Σε περίπτωση κατά την οποία στην λήξη της κανονικής του διάρκειας ο αγώνας είναι ισόπαλος, θα δοθεί συνέχεια αυτού με τη διεξαγωγή παράτασης τριάντα (30’) λεπτών σε δύο (2) ημίχρονα δεκαπέντε (15′) λεπτών το κάθε ένα. Αν δε και μετά την παράταση το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο, τότε η νικήτρια ομάδα θα ανακηρυχθεί μετά από εκτέλεση επανορθωτικών λακτισμάτων (πέναλτι), σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον ΚΑΠ (άρθρο 20 παρ. 13).
 2. Για τους δικαιούχους να αγωνιστούν ποδοσφαιριστές ισχύουν τα εξής:
 • Τα σωματεία μπορούν να χρησιμοποιήσουν όσους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές

έχουν εγγεγραμμένους ήδη στην δύναμή τους,

 • Τα σωματεία μπορούν να χρησιμοποιήσουν όσους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές αποκτήσουν με διεθνείς μεταγραφές, όπως αυτές προβλέπονται στον Κ.Ι.Μ.Π..
 • Τα σωματεία μπορούν να χρησιμοποιήσουν όσους ποδοσφαιριστές αποκτήσουν από μεταγραφές από άλλα ερασιτεχνικά σωματεία.
 • Τα ανωτέρω ισχύουν εφόσον ο αγώνας μπαράζ διεξαχθεί έως και 31-08-17.

  • Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις μεταβολών θα πρέπει να κατατεθούν στις οικείες Ε.Π.Σ. έως την παραμονή του αγώνα μπαράζ.
 1. Οι Καταστάσεις Υγείας με την ιατρική θεώρηση θα πρέπει να κατατεθούν στην Ε.Π.Ο. και τα σωματεία θα λάβουν την σχετική βεβαίωση κατάθεσης.

Τέλος, για την ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο τέλεσης του αγώνα, καθώς και για την έκδοση των εισιτηρίων, τα συμμετέχοντα σωματεία θα ενημερωθούν με νεώτερο έγγραφο.