Αήττητες έκλεισαν το 2017 οι κορασίδες του Φιλαθλητικού – Νίκη επί του Γ.Σ. Άρτας

Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής του Β γύρου του πρωταθλήματος κορασίδων 2017-2018 του Α ομίλου (Α2 υποόμιλος) μεταξύ του γηπεδούχου Φιλαθλητικού Γ.Σ. Πρέβεζας και του φιλοξενουμένου Γ.Σ. Άρτας όπου τα κορίτσια του Φιλαθλητικού έκαναν το 5 στα 5 κρατώντας την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο σετ τα κορίτσια του Φιλαθλητικού μπήκαν δυνατά και εκμεταλλευόμενα κάποια λάθη από τα κορίτσια του Γ.Σ. Άρτας κατάφεραν να πάρουν το σετ με διαφορά 12 πόντων. (25-13).

Στο δεύτερο σετ η ομάδα της Άρτας βρήκε τα πατήματα της και κοντραρίστηκε με τον Φιλαθλητικό στον πόντο έως το 15-14 αλλά με την ομάδα της Πρέβεζας να παίρνει μπρος και να κατακτά και το δεύτερο σετ με διαφορά 7 πόντων (25-18).

Στο τρίτο και τελευταίο σετ του αγώνα η ομάδα της Πρέβεζας ξεκίνησε καλά με την ομάδα της Άρτας να κάνει πάλι λάθη τα οποία στοίχισαν πόντους με τον Φιλαθλητικό να παίρνει και το τρίτο σετ με διαφορά 10 πόντων (25-15), και να κλείνει το 2017 αήττητος.

Τα σετ (3-0): 25-13, 25-18, 25-15.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Γ.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ (ΝΑΖΟΠΟΥΛΟΣ): ΤΟΛΙΟΥ, ΑΡΜΠΥΡΟΥ, ΣΑΚΚΑ, ΝΤΟΥΣΚΟΥ, ΤΣΑΛΑ, ΠΙΕΤΑ, ΚΑΤΣΑΝΑΚΗ, ΣΤΕΦΑΝΗ, ΣΑΚΚΑ, ΚΟΤΖΑΜΟΡΑΤΟΓΛΟΥ.

Γ.Σ. ΆΡΤΑΣ (ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ): ΖΥΓΟΥΡΗ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΝΤΑΟΥΛΛΙΑ, ΒΑΡΕΛΗ, ΠΟΡΤΟΒΑΡΑ, ΣΑΡΚΑ, ΛΑΪΝΑ, ΚΟΚΚΙΝΟΥ, ΠΟΡΤΟΒΑΡΑ.

*Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα. 

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

One thought on “Αήττητες έκλεισαν το 2017 οι κορασίδες του Φιλαθλητικού – Νίκη επί του Γ.Σ. Άρτας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.