ΣΑΒΒΑΤΟ 23/9

Το πρώτο τοπικό ντέρμπι είναι γεγονός αφού ΠΑΛΑΙΡΟΣ και ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους το Σάββατο 23/9. Η πολύ καλή δουλεμένη ομάδα του Παναγιωτίδη θα αντιμετωπίσει τους παίχτες του Αμβρακικού, θέλοντας οπωσδήποτε την νίκη μετά τον αποκλεισμό του κυπέλλου από τον Αχέρων Καναλακίου.

Διαιτητικό τρίο: ΡΙΠΠΗΣ Μ. ΣΦΟΝΔΥΛΗ Θ. ΝΤΟΜΑΡΗΣ Α.  Παρατηρητής: ΦΙΤΣΑΣ Η.

Δυο ομάδες που έχουν ενισχυθεί με στόχο να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα φέτος θα αναμετρηθούν το Σάββατο 23/9 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας <<Αθανασία Τσουμελέκα>>. ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ 2016 και ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ θα παλέψουν για την 1η μέρα της πρεμιέρας και τους 3 βαθμούς. Να θυμίσουμε ότι πέρυσι πρώτη αγωνιστική η ομάδα της Πρέβεζας είχε ηττηθεί με σκορ 1-2 από αυτή του Λούρου. Φέτος ο ΠΑΣ όμως επιστρέφει ανανεωμένος. Οι παίχτες του Άγγελου Μπέκα θέλουν να πρωταγωνιστήσουν. Οι καλές εμφανίσεις είναι μονόδρομος.

Διαιτητικό τρίο: ΖΙΩΓΑΣ Α. ΠΟΝΤΙΚΗΣ Κ. ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ Η. Παρατηρητής: ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ Κ.

Σάββατο θα γίνει και το ματς του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ που επιστρέφει στην Α κατηγορία μετά από πολλά χρόνια με ποδοσφαιρικό αντίπαλο τον ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ που θέλει την νίκη για να γλυκάνει τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

Διαιτητικό τρίο: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π. ΛΑΖΑΡΟΥ Α. Παρατηρητής: ΝΤΟΥΚΑΣ Σ

Το τελευταίο ματς του Σαββάτου είναι αυτό που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Σφακιωτών μεταξύ της ΚΑΡΥΑΣ και του ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ. Η ομάδα της Πάργας κάθε χρόνο τις πρώτες αγωνιστικές δεν είναι στα καλύτερα της και για να περάσει μέσα από την σκληροτράχηλη Καρυά πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν.

Διαιτητικό τρίο: ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Δ. ΠΑΤΣΗΣ Ι. ΖΩΤΟΣ Δ.

                                                         ΚΥΡΙΑΚΗ 24/9

Η Κυριακή ξεκινά με ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ. Οι νησιώτες επέστεψαν και θέλουν να δηλώσουν παρόν την 1η αγωνιστική. Αμφίρροπη μοιάζει αυτή η αναμέτρηση, αφού δεν ξέρουμε και πολλά από τα φιλικά των δυο στην προετοιμασία.

Διαιτητικό τρίο: ΣΠΥΡΑΚΟΣ Α. ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ Η. ΚΩΤΣΗΣ Θ.

Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ υποδέχεται την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν την τελευταία στιγμή το εισιτήριο για την Α Κατηγορία και αυτό που μένει να δούμε είναι τι ψάρια θα πιάσουν με την καλοδουλεμένη ομάδα του Κεραυνού.

Διαιτητικό τρίο: ΡΟΥΣΟΣ Γ. ΛΑΖΑΡΗΣ Γ. ΠΑΤΣΗΣ Ι. Παρατηρητής:  ΦΙΤΣΑΣ Η.

Ο ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ θα φιλοξενήσει τον ΑΟ ΡΙΑ που θα κατέβει στο Καναλάκι χωρίς τον coach Ορφανό Απ. που έχει παραιτηθεί από τον πάγκο της ομάδας. Το Καναλάκι δεν αναμένεται να έχει μεγάλο πρόβλημα απέναντι στους νεοφώτιστους, μετά και τα τελευταία αποτελέσματα του κυπέλλου.

Διαιτητικό τρίο: ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Δ. ΝΤΟΜΑΡΗΣ Α. ΓΑΤΣΙΟΣ Δ.

 

Ο ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ την Κυριακή θα αντιμετωπίσει πάλι Πρέβεζα τώρα όμως ΕΝΩΣΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ. Η ομάδα του Προέδρου Μουκάνου και coach Θώδη στο κύπελλο με τον ΠΑΣ έδειξε πως φέτος θα δώσει βροντερό παρόν. Η ανανεωμένη Ένωση με πολλούς μικρούς πρέπει να τρέξει πολύ αν θέλει να πάρει κάτι θετικό από αυτό το ματς.

Διαιτητικό τρίο: ΠΟΝΤΙΚΗΣ Κ. ΤΣΟΓΚΑΣ Α. ΣΙΣΚΑΣ Σ

 

Μας έχει ανοίξει η όρεξη για ποδόσφαιρο και πολλά γκολ.

Εμείς να ευχηθούμε υγεία σε όλους, καλή αρχή, καλό πρωτάθλημα και όμορφο θέαμα με πολλά γκολ.

ΞΕΚΙΝΑΜΕ……….