Έρχονται οι 8οι Ιόνιοι Αγώνες Στίβου στη Λευκάδα

Πιστός στο καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού του, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας διοργανώνει τους 8ους ΙΟΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ, που αποτελούν θεσμό για τη Λευκάδα και παράλληλα ένα από τα μεγαλύτερα στιβικά γεγονότα στα Επτάνησα και στις γύρω περιοχές. Και φέτος θα έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε πολλούς και υψηλού επιπέδου αθλητές και προπονητές από όλη την Ελλάδα.

Οι αγώνες τελούνται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και στα πλαίσια του εορτασμού της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα και συνδιοργανώνονται από το Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και το Δήμο Λευκάδας.

Φέτος είναι αφιερωμένοι στο κίνημα Special Olympics και τον εορτασμό των  50 χρόνων από την ίδρυσή τους. Η αφορμή δόθηκε με την πραγματοποίηση της επίσημης έναρξης του προπονητικού προγράμματος Special Olympics Λευκάδας με συντονιστή το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Λευκάδας και φυσικά ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας στηρίζει και στέκεται αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, αφού έχουν αποδειχθεί τα ευεργετικά αποτελέσματα της άθλησης στα άτομα με νοητική υστέρηση και παρεμφερείς αναπηρίες. Στο πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνεται και το αγώνισμα της σφαιροβολίας Special Olympics.

Περιμένουμε λοιπόν όλο το φίλαθλο κοινό της Λευκάδας -και όχι μόνο- να παρακολουθήσει τους αγώνες και να στηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών.

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.