Έρχεται ο 1ος Παράχθιος Κολυμβητικός Αγώνας στην Πρέβεζα- Μέχρι τις 20 Ιουνίου οι εγγραφές

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των κολυμβητών για τον 1ο αγώνα 4 χιλιομέτρων ανοικτής θαλάσσης που διοργανώνουν, ο Ναυτικός Όμιλος Πρέβεζας και οι φίλοι κολυμβητές μεγάλων αποστάσεων την Κυριακή 24 Ιουνίου, στην Πρέβεζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πρέβεζας οι συμμετοχές μέχρι στιγμής είναι περίπου 45 με κολυμβητές από διάφορα μέρη της χώρας, ενώ οι εγγραφές για συμμετοχή θα συνεχισθούν μέχρι και τις 20 Ιουνίου. Οι κολυμβητές σύμφωνα με τους διοργανωτές θα μεταβούν με καραβάκια από την παραλία της Πρέβεζας στο λιμανάκι του Παντοκράτορα, όπου θα είναι και το σημείο εκκίνησης του αγώνα. Ο τερματισμός θα είναι στην παραλία της Πρέβεζας (μπροστά από το δημαρχείο). H γραμματεία θα περιμένει τους συμμετέχοντες τη μέρα αυτή μπροστά από το δημαρχείο της Πρέβεζας από τις 8:00 έως τις 11:00 το πρωί για την παραλαβή εξοπλισμού.

Για την συμμετοχή στο αγώνα απαιτείται υποχρεωτικά μέχρι τις 20 Ιουνίου :

• Να συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής
https://docs.google.com/…/17SnPUm0V6AIw34suQiZNBi…/viewform…

• Να συμπληρώσετε και να υπογράψετε την υπεύθυνη δήλωση
https://drive.google.com/…/1LnKgCoOxID0gsMzQRUlcsnvnnk…/view

• και να την αποστείλετε στο e-mail diaplouspreveza@gmail.com (ή μπορείτε να την παραδώσετε στην γραμματεία την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα)

Πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα στο τηλ. 6973534371 (Αντώνης Χρήστου) ή στο email: diaplouspreveza@gmail.com

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.