Ένας ξεχωριστός αγώνας μπάσκετ με φιλανθρωπικό σκοπό στο κατάμεστο ΔΑΚ Πρέβεζας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας, στα πλαίσια των κοινωνικών της δράσεων, διοργάνωσε χθες Σάββατο 21 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ, στον οποίο η ομάδα Βετεράνων του Ολυμπιακού αγωνίστηκε με τους Βετεράνους του Σ.Κ. Νικόπολης Πρέβεζας και την ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για τον μικρό Βαγγέλη Παπαβασιλείου,

Ο κόσμος της Πρέβεζας γέμισε το Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης δείχνοντας την ευαισθησία του, την στήριξη και το κοινωνικό του πρόσωπο στο μικρό Βαγγέλη που δίνει το δικό του αγώνα για την υγεία του.

Την εκδήλωση παρουσίαζε η γνωστή δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου.

Η ομάδα μπάσκετ βετεράνων του Ολυμπιακού, η ομάδα βετεράνων του Σ.Κ. Νικόπολη και η ομάδα μπάσκετ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας βρέθηκαν για 40 λεπτά αντίπαλες στο παρκέ με κοινό σκοπό και καταχειροκροτούμενοι από όλους έδωσαν και αυτοί το κοινωνικό τους μήνυμα, με τελικό σκορ 53-100 υπέρ της ομάδας βετεράνων του Ολυμπιακού, σκορ άνευ σημασίας σε τέτοια εκδήλωση.

Στο ημίχρονο του αγώνα έγιναν διαγωνισμοί για τους μικρούς φίλους και κληρώθηκαν και μπάλες μπάσκετ με τις υπογραφές των παικτών.

Για την ομάδα της Δ/νσης Αστυνομίας Πρέβεζας (ΓΚΑΝΑΣ Κ.):  ΚΟΤΤΗΣ Α., ΧΑΛΚΙΔΗΣ Β., ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ Ε., ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Ν., ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Ι., ΠΑΠΠΑΣ Α., ΣΟΥΡΛΑΣ Κ., ΓΙΩΡΓΑΣ Χ., ΠΕΤΡΟΥ Σ., ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Π., ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Α, ΧΑΣΙΩΤΗΣ Ν.,

Για την ομάδα Βετεράνων του Ολυμπιακού( ΚΟΚΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ- ΡΑΜΜΟΣ Θ.): ΠΕΠΠΕΣ Κ., ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ Π., ΒΟΥΚΣΕΒΙΤΣ Ν., ΚΡΕΜΠΟΥΝΗΣ Α., ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΚΟΥΚΗΣ Ι., ΝΤΑΚΟΥΛΑΣ Β., ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΠΑΡΑΓΥΙΟΣ Γ., ΜΑΡΓΕΛΗΣ Χ.

Το παρόν στον πάγκο έδωσε και ο Αργύρης Καμπούρης παρότι είναι πρόσφατα εγχειρισμένος.

Για την ομάδα Βετεράνων του Σ.Κ. Νικόπολης Πρέβεζας(ΤΑΠΡΑΤΖΗΣ Α.): ΑΛΕΞΙΟΥ Ν., ΒΑΒΕΤΣΗΣ Ν., ΛΙΟΝΤΟΣ Θ., ΡΕΜΠΗΣ Π., ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Α., ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ Κ., ΦΙΛΟΣ Δ., ΣΤΡΑΚΑΝΤΟΥΝΑΣ Σ., ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Ε., ΑΝΤΥΠΑΣ Κ.

 

*Δείτε ΕΔΩ πλούσιο φωτογραφικό υλικό απο τον φιλανθρωπικό αγώνα.

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

One thought on “Ένας ξεχωριστός αγώνας μπάσκετ με φιλανθρωπικό σκοπό στο κατάμεστο ΔΑΚ Πρέβεζας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.