Άσχημα μαντάτα στην Λευκάδα που δηλώνεται στην Γ’ Εθνική

Μόνο λευκός καπνός δεν βγήκε από το χθεσινό (Τρίτη 4/7) διοικητικό συμβούλιο που έλαβε τόπο στην Λευκάδα, και παρά την διάθεση που υπήρξε από όλους τους συμμετέχοντες, δεν μπόρεσε να γεφυρωθεί το χάσμα που χώριζε τις δυο πλευρές που ουσιαστικά μετείχαν σε αυτό.

Συγκεκριμένα, οι δυο απόψεις που κυριαρχούσαν δεν κατέστη δυνατό να βρουν γραμμή ταύτισης, και έτσι η Δόξα αποφασίστηκε να δηλωθεί τη νέα αγωνιστή περίοδο στην Γ’ Εθνική, γεγονός που φέρνει τον Ιπποκράτη Κω στην Α2, και το Πευκοχώρι σε στάση αναμονής, περιμένοντας τις εξελίξεις στα Τρίκαλα.

Στο νησί μόνο χαρά δεν σκόρπισε η απόφαση για τον οικειοθελή υποβιβασμό μιας ομάδας που πριν δυο χρόνια αγωνίστηκε στην Basket League, και πρωταγωνιστούσε στην Α2 τα τελευταία χρόνια. To basketa.gr με αναλυτικό του ρεπορτάζ σας είχε ενημερώσει για την σκέψη αποχώρησης που επικρατούσε στις τάξεις της ομάδας, και πλέον έγινε πράξη. Πλέον, αν ο Σταύρος Κουκουμπρής, ο οποίος χρηματοδοτούσε την ομάδα τα τελευταία χρόνια παραμείνει να βοηθάει, παραμένει γρίφος, με τον ίδιο να αναχωρεί για το εξωτερικό, και την επόμενη ημέρα της Δόξας να βρίσκεται στον αέρα…

 

Πηγή: http://basketa.gr

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.