Άγγελος Μπέκας: «Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς, η ισοπαλία είναι σαν ήττα για τον ΠΑΣ Πρέβεζα»

Δήλωση απέστειλε το γραφείο τύπου του Πας Πρέβεζα μετά τον αγώνα με τον ΑΟ Καρυάς (Δείτε ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα ΕΔΩ).

Δήλωση Άγγελου Μπέκα (προπονητής ΠΑΣ Πρέβεζα)

Άγγελος Μπέκας: «Δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Αγωνιστικά δεν ήμασταν σωστοί μέσα στο γήπεδο. Είχαμε αγωνιστική απειθαρχία. Δε μπορέσαμε να κάνουμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν γκολ. Η Καρυά ήταν μία ομάδα με παίκτες καλούς, έκαναν σωστή άμυνα, κράτησαν τη μπάλα. Εμείς δεν μπορέσαμε να παίξουμε οργανωμένα. Ήμασταν κακοί, δεν δικαιολογούμαστε.

Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς, η ισοπαλία είναι σαν ήττα για τον ΠΑΣ Πρέβεζα. Δεν είμαστε εύκολοι στο γκολ. Το πετυχαίνουμε δύσκολα. Χάνουμε γκολ μπροστά από το τέρμα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνεται αυτό. Πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Πρώτα εμένα και μετά τους παίκτες, που πρέπει να βρούνε την ηρεμία τους και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που έχει η ομάδα».

Ομάδα Σύνταξης

To Gosports.gr είναι μια σύγχρονη αθλητική ιστοσελίδα . Με συνεχή ροή αθλητικών ειδήσεων, πλούσιο φωτορεπορτάζ, videos, αποκλειστικές συνεντεύξεις, μεταγραφές, πρόγραμμα αγώνων, live streaming, αφιερώματα και καθημερινό παρασκήνιο παρουσιάζει όσα συμβαίνουν στην Βορειοδυτική Ελλάδα και όχι μόνο, με στόχο την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.