Άγγελος Μπέκας: “Το σημερινό ματς κρίθηκε στο ότι είχαμε περισσότερο πάθος”

Δηλώσεις έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα κ. Άγγελος Μπέκας μετά τον σημερινό αγώνα με τον Απόλλωνα Πάργας και την νίκη της ομάδας του, που την πηγαίνει στον τελικό των play off της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, για την ανάδειξη του πρωταθλητή και την άνοδο στη Γ Εθνική.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Άγγελου Μπέκα:

Άγγελος Μπέκας: «Νομίζω υπήρχε αρκετό άγχος, αρκετή πίεση. Τα καταφέραμε. Πάμε να παίξουμε ένα αγώνα στο Καναλάκι με ίσες πιθανότητες. Είναι δυο καλές ομάδες. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς και να κερδίσει ο καλύτερος. Το σημερινό ματς κρίθηκε στο ότι είχαμε περισσότερο πάθος, ξέραμε ότι παίζαμε με μια ομάδα πολύ καλή, πολύ έμπειρη. Την είχαμε πετύχει και άλλες δυο φορές στο πρωτάθλημα. Τέλος καλό όλα καλά. Νομίζω ότι αξίζαμε την νίκη βάση εικόνας. Να δώσω και συγχαρητήρια στην Πάργα για το παιχνίδι που κάνανε. Να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο για την προσέλευση στο τελευταίο αυτό παιχνίδι στην έδρα μας, που ήταν γιορτή για εμάς, και ελπίζω να έρθει κόσμος και στο  Καναλάκι να μας στηρίξει και να βοηθήσει και την ομάδα.»

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.