Άγγελος Μπέκας: “Στο τέλος θα πραγματοποιήσουμε το στόχο μας”

Δηλώσεις απέστειλε το γραφείο τύπου του Πας Πρέβεζα μετά τον αγώνα με τον Α.Ο. Παλαίρου όπου ο αγώνας έληξε με σκορ 0-2 (Δείτε ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα ΕΔΩ).

Δήλωση του προπονητή του ΠΑΣ Πρέβεζα Άγγελου Μπέκα:

Το θέμα είναι πως μένουν πέντε αγώνες, πέντε τελικοί, μέχρι το τέλος. Υπάρχει άγχος, υπάρχει πίεση για να τερματίσει πρώτη η ομάδα. Θα πρέπει να το διαχειριστούμε. Δε μπορούν να συγχωρεθούν τα λάθη σε αυτή τη χρονική περίοδο που είμαστε. Αυτό είναι φυσιολογικό να επηρεάσει και την ομάδα. Προηγηθήκαμε γρήγορα στο σκορ, πήραμε τους τρεις βαθμούς. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε τόσο καλή εικόνα μέσα στο γήπεδο. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε. Προχωράμε στο επόμενο ματς και βλέπουμε μπροστά.

Είναι ένα κίνητρο το ότι μέσα στον αγωνιστικό χώρο ακόμη δεν έχουμε ηττηθεί και θέλουμε έτσι να πάμε μέχρι τέλους. Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το χαρακτήρα που έχουμε ως ομάδα, θα κουβεντιάσουμε με τα παιδιά και πάλι, για να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Είμαστε μια νέα ομάδα που φέτος ουσιαστικά χτίζεται. Στο τέλος θα πραγματοποιήσουμε το στόχο μας.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει από την πρώτη αγωνιστική. Ήταν κι εδώ σήμερα. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους φιλάθλους και τη φανέλα του ΠΑΣ Πρέβεζα να δώσουμε το 100% για να τα καταφέρουμε”.

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.