Φιλική ήττα του Α.Ο Βόνιτσας με αντίπαλο τον Αίολο Αστακού

Η ομάδα του Α.Ο Βόνιτσας στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα  Α ΕΣΚΑΒΔΕ 2017-2018 πραγματοποίησε χθες Σάββατο 02/09 και ώρα 18:30 στην Βόνιτσα το πρώτο της φιλικό με αντίπαλο τον Αίολο Αστακού, ομάδα Γ Εθνικής.

Ο προπονητής της Βόνιτσας κ. Νεκτάριος Βαβέτσης δεν είχε στη διάθεση του όλους τους παίχτες ούτε το νέο του μεταγραφικό απόκτημα Παναγιώτη Τσατάλα που θα ενσωματωθεί στην ομάδα στις 13 Σεπτεμβρίου και αντιμετώπιζε και πολλά προβλήματα τραυματισμών, έτσι  ο Α.Ο Βόνιτσας γνώρισε την ήττα με σκορ 48-76, ενώ σήμερα στις 16:00 οι δυο ομάδες θα ξαναναμετρηθούν αυτή τη φορά στον Αστακό.

Επόμενα φιλικά για τον Α.Ο Βόνιτσας την Κυριακή 10/09 με τον Α.Γ.Σ Ιωαννίνων, ενώ την Τετάρτη 20/9  θα αντιμετωπίσει στο ΔΑΚ Πρέβεζας στις 18:00 την Νικόπολη Πρέβεζας.

Please follow and like us:

Ομάδα Σύνταξης

To Gosports.gr είναι μια σύγχρονη αθλητική ιστοσελίδα . Με συνεχή ροή αθλητικών ειδήσεων, πλούσιο φωτορεπορτάζ, videos, αποκλειστικές συνεντεύξεις, μεταγραφές, πρόγραμμα αγώνων, live streaming, αφιερώματα και καθημερινό παρασκήνιο παρουσιάζει όσα συμβαίνουν στην Βορειοδυτική Ελλάδα και όχι μόνο, με στόχο την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *