Τα φετινά Χριστούγεννα γίνονται πιο γλυκά στο Donald

O Φούρνος του Donald (Λ. Ειρήνης – στο κτίριο της πρώην Τράπεζας Κύπρου) και το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής του επί της Δ. Κρόκου 33(πρώην Εργαστήριο «Ήλιος»), σας υποδέχονται με τη γνωστή ποιότητα που πάντα συνοδεύει τα καταστήματα Donald για να κάνουν και τα φετινά Χριστούγεννα πιο….γλυκά!

Στο Πνεύμα των Χριστουγέννων και με τον υπέροχο στολισμό με τον φιόγκο επί της Λεωφόρου Ειρήνης που τραβάει τα βλέμματα όλων, σας περιμένουν με ποικιλία λαχταριστών γλυκισμάτων για τις ημέρες των γιορτών.

Λαχταριστά παραδοσιακά μελομακάρονα με καρύδι και μέλι αλλά και με επικάλυψη σοκολάτα, ολόφρεσκοι παραδοσιακοί κουραμπιέδες, δίπλες, σοκολατάκια,  βασιλόπιτες που σε βάζουν σε πειρασμό για την Πρωτοχρονιά και ότι άλλο τραβάει η όρεξη σας.

Επίσης και στα δυο καταστήματα μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα απολαμβάνοντας τον πρωινό καφέ σας σε ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Please follow and like us:

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *