Συνεχίζει να πρωταγωνιστεί ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Κλεοπάτρα

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Κλεοπάτρα που μετράει χρόνια στο χώρο της ρυθμικής γυμναστικής με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο, συνεχίζει καθημερινά να πρωταγωνιστεί.

 

Η φετινή χρονιά του συλλόγου συγκαταλέγεται στις πολύ επιτυχημένες με εξαιρετικές επιδόσεις από τις αθλήτριες του συλλόγου και σημαντικές διακρίσεις.

Ο σύλλογος πήρε μέρος τη χρονιά που πέρασε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ομαδικής αισθητικής γυμναστικής κατακτώντας την δεύτερη θέση στις κατηγορίες 10-12 και 14-16.

Συμμετείχε σε όλες τις κατηγορίες στην ρυθμική γυμναστική στο πανελλήνιο πρωτάθλημα , καθώς και στις εκδηλώσεις του Δήμου για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας χορού-στο χριστουγεννιάτικο χωριό της χαράς αλλά και σε διεθνή  κύπελλα και σε καμπ γυμναστικής, παίρνοντας πάντα τις καλύτερες κριτικές.

Αξιόλογη είναι επίσης η παρουσίαση και η συμμετοχή του συλλόγου στην ετήσια επίδειξη στο κηποθέατρο του Δήμου Πρέβεζας και στη διοργάνωση του 5ου Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής για όλους στην πόλη της Πρέβεζας με την συνεργασία του Δήμου και με την άδεια έγκριση της ελληνικής γυμναστικής ομοσπονδίας.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΓΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ

ΖΑΝΤΡΑΒΕΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΛΟΡΔΟΥ ΒΥΡΩΝΟΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΕΦΕΡΗ 6-9

10-12 Π.Μ ΚΑΙ 6-9 Μ.Μ

Please follow and like us:

Ομάδα Σύνταξης

To Gosports.gr είναι μια σύγχρονη αθλητική ιστοσελίδα . Με συνεχή ροή αθλητικών ειδήσεων, πλούσιο φωτορεπορτάζ, videos, αποκλειστικές συνεντεύξεις, μεταγραφές, πρόγραμμα αγώνων, live streaming, αφιερώματα και καθημερινό παρασκήνιο παρουσιάζει όσα συμβαίνουν στην Βορειοδυτική Ελλάδα και όχι μόνο, με στόχο την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *