Σε συγκινησιακό κλίμα η τιμητική εκδήλωση για τον Δημήτρη Μάρη (φώτο-vid)

Οι Ίωνες και ο Ποντιακός Σύλλογος Αγίου Νικολάου διοργάνωσαν σήμερα Δευτέρα 2 Οκτωβρίου τιμητική εκδήλωση για τον άνθρωπο- αθλητή συντοπίτη τους Δημήτρη Μάρη.

Στο πλαίσιο της τιμητικής εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στην ομάδα Ίωνες Αγίου Νικολάου και στους επίλεκτους-παλαίμαχους Δημήτρη Μάρη όπου το σκορ για την ιστορία έληξε 3-5 υπέρ των Παλαιμάχων με διαιτητή του αγώνα τον παλαίμαχο διαιτητή κ. Λαμπρακούλη, ενώ ο κ. Μάρης μέσα σε κλίμα συγκίνησης παρουσίασε και το βιβλίο του με τίτλο «Αιώνια Πράσινος».

Με το βιβλίο αυτό ο παλαίμαχος πια ποδοσφαιριστής έκλεισε ένα κύκλο 24 χρόνων επαγγελματικού ποδοσφαίρου σε αρκετές ομάδες σε Κύπρο και Ελλάδα.

Ο τίτλος του βιβλίου του δεν είναι τυχαίος, έχει δυο έννοιες., η πρώτη είναι επειδή ο αδερφός του  ο οποίος χάθηκε τον Οκτώβρη του 2002, ήταν Παναθηναϊκός και η δεύτερη αφορά την Ομόνοια, και την αγάπη του για την Κυπριακή ομάδα, παρόλο που φόρεσε για μόνο ένα χρόνο την φανέλα με το τριφύλλι.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣ Πρέβεζα κ. Κατσιμπόκης και ο Γενικός Αρχηγός του ΠΑΣ Πρέβεζα 2016 κ. Τάσος Αμάραντος, ο οποίος και χάρισε και στον Δημήτρη Μάρη μια φανέλα του ΠΑΣ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του κ. Μάρη

 

« 1 of 2 »
Please follow and like us:

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *