Περίπατος του Ολυμπιακού 100-37 τις Εσπερίδες

Η διαφορά δυναικότητας μεταξύ Ολυμπιακού και Εσπερίδων είναι ούτως η άλλως μεγάλη αλλά έγινε τεράστια με τις απουσίες από τις φιλοξενούμενες της ασθενούς Αριάνα Μούρερ , της τραυματισμένης Στεφάτου αλλά και της νεοαποκτηθείσας Αμερικανίδας Ουόσιγκτον (ήταν παρούσες αλλά δεν χρησιμοποιήθηκαν) . Ο Ολυμπιακός έφτασε στο ρελαντί στο τελικό 100-37 σε ένα ματς που δεν αντέχει σε κριτική , με τον Μίσσα να μοιράζει τον χρόνο στις αθλήτριές του ( με έξι διψήφιες) . Οι Εσπερίδες χωρίς πόϊντ γκαρντ (27 λάθη) ήταν πολύ νευρικές στο α΄ μέρος και ελαφρά βελτιωμένες στην επανάληψη .

Κώστας Μίσσας και Αννα Σπυριδοπούλου μίλησαν για την άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί των Εσπερίδων.

Ο Κώστας Μίσσας δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr ότι: «Νομίζω ότι δείξαμε πολύ σοβαροί στο κομμάτι της άμυνας. Από τη στιγμή που ακολουθούμε στο 100% το πλάνο μας και έχουμε διάθεση στην άμυνα, τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ εύκολα. Και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι που πρέπει να υπάρχει σε όλα τα παιχνίδια, σε οποιαδήποτε μορφή και λογική.
Θύρας 7 και εμείς είχαμε παιχνίδι και δεν μπορούσαμε να παραβρεθούμε εκεί. Είναι κάτι που δεν θα ξεχαστεί ποτέ και το να αφιερώσω μία νίκη, είναι πραγματικά το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω για όλο το μέγεθος αυτής της ημέρας. Το μόνο που πραγματικά μπορώ να πω είναι ότι δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ και θα μείνουν για πάντα στην μνήμη μας. Αθάνατοι…».

Η Αννα Σπυριδοπούλου δήλωσε μετά το ματς το osfp.gr ότι: «Είναι μία ιδιαίτερη μέρα για τον Ολυμπιακό και αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7. Το παιχνίδι έγινε εύκολο γιατί παίξαμε άμυνα μιας και στο παιχνίδι στη Λευκάδα δεν είχαμε και τόσο καλή εικόνα σε αυτό το κομμάτι. Σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένες στο 100%. Ξεκινήσαμε λοιπόν από την άμυνα και επιθετικά είχαμε μία καλή μέρα. Τώρα έχουμε ένα κενό με την Εθνική, θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε και εκεί να έχουμε μία σωστή εικόνα για να γυρίσουμε και πάλι στον Ολυμπιακό και να συνεχίσουμε την καλή δουλειά»

Δεκάλεπτα: 22-3, 48-10, 77-23, 100-37

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίσσας): Μάζιτς 4, Σταμάτη 13(2), Σπυριδοπούλου 10(2), Χατζηνικολάου 7(1),Μπαλτά 3(1), Μάλτση 13(3), Νικολοπούλου, Κοσμά, Σωτηρίου 8, Κατσίδου 13, Αντερσον 13(1), Μακόλι 16.

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ (Ρουμπελάκης): Τζαμπάζη 3(1), Δανούση 3(1), Ευμορφοπούλου 5(1), Λουκάτου, Λίτση 11(1),Μπαλιούση, Ζότοβα, Λούνα Κάστρο 13(1).

Πηγή: sportshero.gr

Please follow and like us:

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *