Νίκη με ανατροπή της Καρυάς μέσα στον Α.Ο Πλαγιάς

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας ανάμεσα στον Α.Ο Πλαγιάς και τον Α.Ο Καρυάς στο Δημοτικό Στάδιο Πλαγιάς, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την νίκη με σκορ 1-2.

Η ομάδα του Βασιλειάδη προηγήθηκε με 1-0 με γκολ του Μωραΐτη Β. αλλά οι φιλοξενούμενοι με ανατροπή αντέστρεψαν το εις βάρος τους σκορ και με γκολ του Μονόλιθου που ισοφάρισε το ματς σε 1-1 και του Μειντάνη πήραν μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-2.

Διαιτητής: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ.

Βοηθοί: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Κ. -ΓΑΤΣΙΟΣ Δ.

 

Α.Ο Πλαγιάς(ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ) : ΚΑΤΑΓΗΣ Γ., ΦΡΑΓΚΟΛΙΟΣ, ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ, ΚΑΠΟΤΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ(94Ο ΜΩΡΑΙΤΗΣ Γ.), ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ι.( 89Ο ΚΟΝΤΟΜΙΧΗΣ), ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ( 72Ο ΚΑΤΑΓΗΣ Ε.), ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Σ.( 69ο ΚΑΤΑΓΗΣ Β.), ΜΩΡΑΙΤΗΣ Β., ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Γ.

Α.Ο ΚΑΡΥΑΣ: ΠΑΠΑ, ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΟΥΝΤΑΣ(78ο ΒΑΚΟΥΦΤΣΗΣ), ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ, ΣΑΝΤΑΣ Σ., ΚΡΗΤΙΚΟΣ(81ο ΓΙΑΠΛΕΣ), ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ, ΜΕΙΝΤΑΝΗΣ, ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ(890 ΧΑΓΙΑΝΝΗΣ), ΟΡΦΑΝΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (55ο GJOLENA).

Please follow and like us:

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *