Νίκη με ανατροπή η Πλαγιά απέναντι στον Αμβρακικό Βόνιτσας

Η ομάδα του Βασιλειάδη πήρε μια ακόμη νίκη σήμερα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Πρέβεζας -Λευκάδας με τελικό σκορ 3-1 στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Αμβρακικό Βόνιτσας.

Αν και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Γκολάκου, η Πλαγιά που φέτος έχει τρομερή επαφή με τα δίχτυα έχοντας πετύχει μέχρι στιγμής 18 τέρματα, την καλύτερη επίθεση και άμυνα στο πρωτάθλημα, με γκολ του Μπάμπη Βερύκιου, του Σπύρου Σταμουλάκη και του Βασίλη Μωραίτη “καθάρισε” το τοπικό ντέρμπι.

Διαιτητής: ΣΠΥΡΑΚΟΣ

Βοηθοί: ΤΣΟΓΚΑΣ-ΣΟΛΔΑΤΟΣ

Α.Ο Πλαγιάς(Βασιλειάδης): ΚΑΤΑΓΗΣ Γ. , ΚΑΤΑΓΗΣ Β.(ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ ΕΥΑ. 60’), ΜΩΡΑΙΤΗΣ Γ.(ΚΟΝΤΟΜΙΧΗΣ 54), ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ, ΚΑΠΟΤΗΣ, ΦΡΑΓΚΟΛΙΟΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ(ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ Σ. 89’), ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Γ., ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΣΠ., ΜΩΡΑΙΤΗΣ Β., ΒΕΡΥΚΙΟΣ Χ(ΚΑΤΑΓΗΣ ΕΛ.68’).

Αμβρακικός Βόνιτσας(Φίντζιος): ΚΑΡΔΑΝΗΣ, ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ(ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ 54’), ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ-ΣΑΡΤΖΗΣ(ΤΣΩΛΗΣ 77’), ΜΑΡΓΕΤΗΣ, ΓΚΟΛΑΚΟΥ(ΦΟΥΡΛΗΣ 60’), ΝΤΟΝΤΗΣ, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ(ΡΕΠΠΑΣ 64’), ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ.

Please follow and like us:

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *