Μουκάνος: “Θα ενισχύσουμε την ομάδα σε κάποιες θέσεις που χρειάζεται και θα προχωρήσουμε για ότι καλύτερο”

Δηλώσεις έκανε σήμερα στο Gosports.gr και στο Βασίλη Κούρκουλα μετά το τέλος του αγώνα της 12ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Π-Λ ανάμεσα στον γηπεδούχο Ερμή Καναλίου και τον ΠΑΣ Πρέβεζα που έληξε με σκορ 1-3 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ο πρόεδρος του Ερμή Καναλίου κ. Γιάννης Μουκάνος.

Ο κ. Μουκάνος μίλησε για το σημερινό αγώνα, τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα και την μεταγραφική περίοδο που έρχεται ώστε να ενισχυθεί η ομάδα στις θέσεις που έχει ελλείψεις για μια όσο πιο καλή γίνεται πορεία στην Α ΕΠΣ Π-Λ.

Ο κ. Γιάννης Μουκάνος είπε χαρακτηριστικά:<<Η ομάδας μας έκανε μια καλή εμφάνιση στο σημερινό αγώνα με τον ΠΑΣ Πρέβεζα αν και είχαμε τρεις βασικές ελλείψεις λόγω τραυματισμών. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Και ο ΠΑΣ Πρέβεζα ήθελε και αυτός την νίκη, όπως και εμείς, δε τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε. Λόγω ελλείψεων βασικών ποδοσφαιριστών λόγω τραυματισμών και λόγω ατυχίας όπως είχαμε σε πολλά ματς, όπως και σήμερα είχαμε ατυχία, χάσαμε κλασικές ευκαιρίες για γκολ, ίσως ήταν διαφορετικό το σκορ αν είχε μπει κάποιες από αυτές, λογικό είναι η ομάδα να μην έχει την ίδια εμφάνιση με την αρχή του πρωταθλήματος.

Θα κάνουμε κάποιες κινήσεις τον Ιανουάριο, κάποιες μεταγραφές, Θα ενισχύσουμε την ομάδα σε κάποιες θέσεις που χρειάζεται και θα προχωρήσουμε για ότι καλύτερο.

Στηρίζουμε τον προπονητή μας κ. Θώδη, ότι ακούστηκε δεν ισχύει. Η ομάδα προχωράει. Θα γίνουν κάποιες κινήσεις μεταγραφικές για ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο, είμαστε σε κουβέντα με κάποιους ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν την ομάδα και θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο, προσπάθεια γίνεται. Έχουμε δυσαρεστήσει λίγο τον κόσμο αλλά στο τέλος θα τα καταφέρουμε.>>

Please follow and like us:

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *