Λευκή ισοπαλία για Αχέρων Καναλακίου και Φορτούνα Βαλανιδοράχης

Λευκή ισοπαλία σήμερα Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο γήπεδο Καναλακίου ανάμεσα σε ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου και Α.Ε Φορτούνα Βαλανιδοράχης στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης που δε βοηθούσε  καθόλου τις προσπάθειες των παιχτών και των δυο ομάδων, οι δυο ομάδες κόλλησαν στο μηδέν σε ένα παιχνίδι με πάθος και ένταση που και οι 2 ομάδες ήθελαν τους βαθμούς της νίκης.

Η ομάδα του Αχέρων βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 43 βαθμούς, δυο βαθμούς πίσω από τον ΠΑΣ που επικράτησε σήμερα 7-0 του Ηρακλή και ισοβαθμεί με την Καρυά που  έχει όμως ένα παιχνίδι λιγότερο αφού αναβλήθηκε το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι της με τον Οδυσσέα Νυδριού.

Την επόμενη αγωνιστική ο Αχέρων Καναλακίου «ταξιδεύει» στον Ηρακλή Αγίου Γεωργίου, ενώ ΠΑΣ Πρέβεζα και Καρυά αναμένεται να κονταροχτυπηθούν στην Καρυά για την πρωτιά.

Διαιτητής: ΓΚΟΥΜΑΣ Γ.

Βοηθοί: Χουλιάρας- Ντούσκος

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου(Τζίμας): ΛΙΑΣΚΟΣ, ΤΖΙΜΑΣ, HOXHA, ΜΠΑΚΑΣ(80’ ΞΕΝΟΣ), ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΚΟΛΙΟΣ, ΕΛΕΖΙ(ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ), ΝΤΟΥΤΖΙΑΡΗΣ, ΤΣΟΜΠΑΙ(69’ ΚΟΚΚΑΛΗΣ), ΛΟΥΚΟΥΜΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ(77’ ΖΑΚΚΑΣ).

Α.Ε Φορτούνα Βαλανιδοράχης(Κασκάνης): ΤΣΟΒΙΛΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΤΖΙΜΑΣ Ν., ΠΑΠΠΑΣ(46’ CEPELE), ΝΟΝΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΣΟΥΠΕ, ΜΗΤΟΣ(81’ ΙΩΑΝΝΟΥ Ε.), ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΤΖΙΜΑΣ Ι., ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ.

Please follow and like us:

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *