Θετικά δείγματα για τον Φιλαθλητικό στο πρώτο φιλικό απέναντι στον ΓΑΣ Ιωαννίνων (φώτο)

Με μια πολύ  δυνατή φιλική αναμέτρηση ξεκίνησαν σήμερα την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 τα κορίτσια του Φιλαθλητικού Πρέβεζας την νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018 αντιμετωπίζοντας σε φιλική αναμέτρηση τον ΓΑΣ Ιωαννίνων στο ΔΑΚ Πρέβεζας.

Τα κορίτσια του νέου προπονητή του Φιλαθλητικού κ. Γιώργου Ναζόπουλου μπορεί να ηττήθηκαν με 1-3 σετ αλλά στάθηκαν επάξια απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία παρόλο που φέτος η ομάδα του Φιλαθλητικού αποτελείται αποκλειστικά από κορασίδες και από νεανίδες με απώτερο σκοπό τη στελέχωση των γυναικών μέσα σε ένα πλάνο διετίας-τριετίας.

Τα κορίτσια έδειξαν θετικά δείγματα παρόλο που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους 1 Σεπτεμβρίου και με το πάθος και την αγωνιστικότητα τους μέσα στο γήπεδο έδειξαν ότι έχουν  πολύ μέλλον.

Τα σετ  (1-3): 22-25, 25-23, 22-25, 18-25

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ(Γιώργος Ναζόπουλος): ΑΡΜΠΥΡΟΥ, ΚΟΤΖΑΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ, ΠΙΕΤΑ, ΝΤΟΥΣΚΟΥ, ΣΙΟΥΚΑ, ΤΖΑΛΛΗ, ΚΑΤΣΑΝΑΚΗ, ΣΑΚΚΑ, ΤΟΛΙΟΥ, ΝΤΟΒΑ, ΣΤΕΦΑΝΗ, ΡΟΥΣΣΟΥ.

ΓΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ(Σταύρος Βίτσιος): ΚΑΡΦΑΛΑΚΗ, ΣΑΒΑΟΓΛΟΥ, ΝΤΕΡΟΥ, ΛΑΓΚΑ, ΚΟΥΚΟΥΤΗ, ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΑΣΣΗ, ΑΔΑΜΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΒΟΛΥΡΑΗ.

Please follow and like us:

Ομάδα Σύνταξης

To Gosports.gr είναι μια σύγχρονη αθλητική ιστοσελίδα . Με συνεχή ροή αθλητικών ειδήσεων, πλούσιο φωτορεπορτάζ, videos, αποκλειστικές συνεντεύξεις, μεταγραφές, πρόγραμμα αγώνων, live streaming, αφιερώματα και καθημερινό παρασκήνιο παρουσιάζει όσα συμβαίνουν στην Βορειοδυτική Ελλάδα και όχι μόνο, με στόχο την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *