Η ”Σημαία” του Αμβρακικού στον Πας Παλιάμπελα

Betarades

Μετά από 27 χρόνια ποδοσφαιρικής καριέρας και 25 χρόνια προσφοράς με  την «βαριά» φανέλα του ΠΑΣ Αμβρακικού Βόνιτσας ο Νίκος Φέσσας ή αλλιώς «Η σημαία του Αμβρακικού» αποφάσισε να ενισχύσει φέτος τον Πας Παλιάμπελα στηρίζοντας τη νέα αυτή προσπάθεια που γίνεται από το Δ.Σ. της ομάδας αλλά και από τον φίλο, συμπαίχτη και πρώην προπονητή του κ. Αποστόλη Γεωργαλή όπου φέτος είναι στο τιμόνι του Πας Παλιάμπελα.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Νίκος Φέσσας έχει προσφέρει ήθος, επαγγελματισμό και πολλές συμμετοχές  στο ποδόσφαιρο της περιοχής. Έτσι θα συνεχίσει και φέτος ακούραστος αλλά και γεμάτος ενέργεια με σκοπό να μεταδώσει στα νέα παιδιά αυτό που ξέρει καλύτερα,  να παίζει και να τα δίνει όλα για την φανέλα που φοράει.

Please follow and like us:
Kyani Akti

Ομάδα Σύνταξης

To Gosports.gr είναι μια σύγχρονη αθλητική ιστοσελίδα . Με συνεχή ροή αθλητικών ειδήσεων, πλούσιο φωτορεπορτάζ, videos, αποκλειστικές συνεντεύξεις, μεταγραφές, πρόγραμμα αγώνων, live streaming, αφιερώματα και καθημερινό παρασκήνιο παρουσιάζει όσα συμβαίνουν στην Βορειοδυτική Ελλάδα και όχι μόνο, με στόχο την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *