Εκτός Κυπέλλου ο Α.Ο. Μύτικα λόγω τιμωρίας.

Κατά την σημερινή κλήρωση του Κυπέλλου όπου έγινε στα γραφεία της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας (όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα), το Σωματείο του Α.Ο. Μύτικα ενώ είχε δηλώσει συμμετοχή δεν μπορεί να συμμετάσχει στο Κύπελλο διότι τελεί υπό τιμωρία όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος και κυπέλλου κ. Κωνσταντίνος Τζίμας.

Το σωματείο έχει κληθεί από την Ένωση δυο φορές για απολογία ενώ αναμένουμε αν θα συμμετάσχει και στο πρωτάθλημα της ΄Β κατηγορίας.

Οι δηλώσεις του κ. Τζίμα πριν την κλήρωση: «Έχουν δηλώσει 30 ομάδες. 16 σωματεία από την Ά κατηγορία, 3 σωματεία από την ΄Γ Εθνική, όλα τα σωματεία που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι 30, ένα σωματείο ο Α.Ο. Μύτικα, ο οποίος έχει δηλώσει συμμετοχή τελεί υπό τιμωρία διότι όπως ξέρετε έχει προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια τα οποία απαγορεύεται και τελεί υπό τιμωρία έως ότου άρει την προσφυγή του προς τα πολιτικά δικαστήρια. Μέχρι αυτήν την στιγμή η Ένωση του έδινε την ευκαιρία να άρει την αγωγή του, δεν το έχει κάνει άρα τελεί υπό τιμωρία και δεν μπαίνει στην κλήρωση».

Please follow and like us:

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *