Δηλώσεις Μπέκα- Λέτσου μετά το ματς ΠΑΣ Πρέβεζα- Θρίαμβος Λούρου

Δηλώσεις έκαναν μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα 2016 κ. Άγγελος Μπέκας και ο προπονητής του Θρίαμβου Λούρου κ. Σάκης Λέτσος μετά το τέλος του μεταξύ τους σημερινού  παιχνιδιού, που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Άγγελου Μπέκα στα τοπικά Μ.Μ.Ε:

Μπέκας (Προπονητής ΠΑΣ Πρέβεζα 2016): << Κάθε αρχή και δύσκολη. Νομίζω δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να ήμαστε. Μπήκαμε στη διαδικασία να παίξουμε και εμείς  όπως περιμέναμε να παίξει ο Θρίαμβος Λούρου. Σημασία έχει ότι η ομάδα έβγαλε ορισμένα πράγματα μέσα στο γήπεδο, είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι με το χ και είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε και να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία θα μπορέσει να κάνει πρωταθλητισμό. Δε θέλω να αναφερθώ μόνο στην απουσία του Δημουλιά, έλειπαν και άλλα παιδιά και πάντα κάποιος θα λείπει, δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα για την ομάδα. Σημασία έχει ότι με αυτά τα παιδιά ήμαστε από τις 31 Ιουλίου στο γήπεδο και θα συνεχίσουμε να κάνουμε την προσπάθεια μας και όπου βγει.>>

Δηλώσεις στο Gosports.gr και στην Αλεξάνδρα Ζιώγα έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού και ο προπονητής του Θρίαμβου Λούρου κ. Σάκης Λέτσος. Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις:

Λέτσος(Προπονητής Θρίαμβου Λούρου): <<Η ομάδα μου είχε καλύτερες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε τρεις καθαρές φάσεις και μια στο δεύτερο μέρος τέσσερις. Η Πρέβεζα είχε ένα δοκάρι με τον Νίκο τον Μπόμπορη. Πιστεύω έγινε πιο πολύ ένα δυνατό παιχνίδι. Οι ομάδες είναι αρχή ακόμα, ψάχνουν τα πατήματά τους. Θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο. Μπορούσαμε να κερδίσουμε μπορούσαμε και να το χάσουμε.>>

Please follow and like us:

Ομάδα Σύνταξης

To Gosports.gr είναι μια σύγχρονη αθλητική ιστοσελίδα . Με συνεχή ροή αθλητικών ειδήσεων, πλούσιο φωτορεπορτάζ, videos, αποκλειστικές συνεντεύξεις, μεταγραφές, πρόγραμμα αγώνων, live streaming, αφιερώματα και καθημερινό παρασκήνιο παρουσιάζει όσα συμβαίνουν στην Βορειοδυτική Ελλάδα και όχι μόνο, με στόχο την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *