Δεν τα κατάφεραν οι Ίκαροι και ηττήθηκαν από την δυνατή ομάδα του Φίλιππου Βέροιας

Δεν τα κατάφεραν οι Ίκαροι και ηττήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Μπάρας, από την δυνατή ομάδα του Φίλιππου Βέροιας με 91-82  για το πρωτάθλημα της Γ εθνικής μπάσκετ. 

Πρόβλημα προέκυψε με τον Χατζή, ο οποίος λίγο πριν το τέλος έπεσε «άτσαλα» στο παρκέ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αστράγαλο. Αύριο θα εκτιμηθεί κατάσταση του. Δεκάλεπτα: 23 – 30, 37 – 47, 52 – 68, 82 – 91

Ίκαροι: Κορδέας, Φούνατς Φ 14(3),Στάνκοβιτς 6, Αργύρης Κ 9(1), Μέξης 8, Χατζής, Ντούρβας 2,Μπαρμπαρούσης 2, Αργύρης Σ 14(2), Φούντας Γ 27(3), Θεοδώρου.

Φίλιππος Βέροιας: Μόρας,Τόκας Α, Τόκας Π, Βάλλιος 9, Τσιαγκλαγκάνος 8,Μαρκόπουλος, Καβαργύρης,Κοθράς 21(3), Παραπούρας 24(4), Σουτζόπουλος 15(2), Καντάρκος 14.

Ο προπονητής των Ικάρων , Μητσιάδης, δήλωσε:  «Προσπαθήσαμε και παίξαμε με την καλύτερη ομάδα. Τα παιδιά το πάλεψαν και είμαι ευχαριστημένος. Ο Χατζής έχει διάστρεμμα και με στεναχωρεί το γεγονός. Συγχαρητήρια στην Βέροια. Πρέπει να παλέψουμε, από παιχνίδι σε παιχνίδι παίζουμε καλύτερα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη του.»

Ο προπονητής του Φιλίππου ,Γκίμας , είπε : «Συγχαρητήρια στους Ικάρους, έχουν πολύ καλή ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα των Ικάρων, αλλά και προσωπικά τον κ. Σκρέτα για την φιλοξενία. Πιστεύω πως πετύχαμε σημαντική νίκη σήμερα στα Τρίκαλα.Είχαμε το προβάδισμα στο παιχνίδι. Από εδώ και πέρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Νίκη Βόλου. »

Ο Τρικαλινός αθλητής του Φιλίππου Βέροιας,Κοθράς, τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που γύρισα στην πόλη μου. Είναι η δεύτερη φορά που γυρίζω. Στο παρελθόν βγήκαν στην πόλη πολλοί αθλητές Τρικαλινοί, κάτι το οποίο τώρα δεν συμβαίνει. Παρακολουθώ τα Τρίκαλα στην Α1 κατηγορία και με στεναχωρεί που δεν βλέπω Τρικαλινούς παίκτες. Συγχαρητήρια στους Ίκαρους γιατί έχουν μία πολύ καλή ομάδα.»

 

Πηγή: http://trikalasportiva.gr

Please follow and like us:

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *