Γ.Σ. Άρτας: Παύλος Στεργιούλης και Νίκος Σκήπος στο κλιμάκιο της Β. Ελλάδας

Δύο αθλητές μας ο Παύλος Στεργιούλης, Νίκος Σκήπος μετά από μια σειρά προπονήσεων σε Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα  επιλεχθήκανε στο κλιμάκιο της Β. Ελλάδας και το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου θα κάνουν την τελευταία συγκεντρωτική προπόνηση στα Γιάννενα. Ακολουθεί στις 27 Δεκεμβρίου στα Γρεβενά ένα παιχνίδι με αντίπαλο το κλιμάκιο Θεσσαλονίκης, ενώ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και μετά τις γιορτές. Υπεύθυνοι Περιφερειακοί προπονητές είναι οι Δημήτρης Καλογήρου, Γεώργιος Παππάς, Μαρία Κυριαζή και Σταύρος Βίτσιος που ταυτόχρονα είναι και την ομοσπονδιακός.
Ο σύλλογός μας συγχαίρει τους δύο αθλητές και εύχεται να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν. Άλλωστε η δουλειά που γίνεται στον σύλλογό μας από τον Αποστόλη Πορτοβάρα μόνο τυχαία δεν είναι και αυτό αντικατοπτρίζεται στις επιτυχίες που έχουμε στα μικρά πρωταθλήματα. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε Πρωταθλητές Παμπαίδων τα τελευταία δύο χρόνια. 

Πηγή: artavolley.webnode.gr

Please follow and like us:

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *