Γιάννενα: Με την παρουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα: «Αθλητισμός και νέοι. Αξίες διαχρονικές και σχέσεις ζωής»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 10:00 π.μ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών από την  Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου και τον Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Β.Δ. Ελλάδος, η  εκδήλωση με θέμα: «Αθλητισμός και νέοι. Αξίες διαχρονικές και σχέσεις ζωής», υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, σε συνεργασία με το Δήμο Ιωαννιτών και το Πνευματικό Κέντρο.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Νίκος Φιλίππου, Παλαίμαχος Διεθνής καλαθοσφαιριστής, ο κ. Δημήτρης Διαμαντίδης, Παλαίμαχος Διεθνής καλαθοσφαιριστής και οι αθλητικογράφοι Βασίλης Σκουντής και Βαγγέλης Ιωάννου, ενώ ο κ. Κωνσταντίνος Μητσόπουλος, διεθνής διαιτητής, ήταν ο συντονιστής της εκδήλωσης.

Σκοπός της εκδήλωσης, καταξιωμένοι αθλητές και άτομα που αποτελούν, λόγω επαγγελματικής ιδιότητας, φορείς του αθλητικού πνεύματος και ιδεώδους, να μεταδώσουν το μήνυμα «νους υγιής εν σώματι υγιή», σε μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της Περιφέρειας Ηπείρου, αφού όπως είναι ευρέως γνωστό αθλητισμός αγγίζει ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας και κυρίως τους νέους διαμορφώνοντας διαχρονικά πρότυπα και αξίες.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο χώρο του αθλητισμού οι προσκεκλημένοι ομιλητές.

Please follow and like us:

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *