Α. Παντζιαράς : «Έχουμε πρωταγωνιστικό στόχο και δεν το κρύβουμε»

Στον Βασίλη Κούρκουλα και το Gosports.gr έκανε δηλώσεις ο προπονητής του Τηλυκράτη Λευκάδας κ. Ανδρέας Παντζιαράς  με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά η ομάδα του Τηλυκράτη.

Α. Παντζιαράς (προπονητής Τηλυκράτη):  «Επιτέλους ξεκινάει το πρωτάθλημα μετά για εμάς απο δέκα εβδομάδες προετοιμασίας και εννιά φιλικά. Βγήκαμε αρκετές φορές από το οργανόγραμμα το προπονητικό και είναι σίγουρο ότι όλες  οι ομάδες θα χρειαστούν δυο με τρεις αγωνιστικές για να πατήσουν καλά στα πόδια τους. Εμείς έχουμε πρωταγωνιστικό στόχο και δεν το κρύβουμε. Δεν έχουμε απουσίες, δεν έχουμε τραυματίες και να ευχηθούμε να κυλήσει και να τελειώσει ένα πρωτάθλημα ομαλά, να έχουν υγεία οι αθλητές και το θέαμα να είναι αντάξιο των προσδοκιών του κόσμου».

Please follow and like us:

Ομάδα Σύνταξης

To Gosports.gr είναι μια σύγχρονη αθλητική ιστοσελίδα . Με συνεχή ροή αθλητικών ειδήσεων, πλούσιο φωτορεπορτάζ, videos, αποκλειστικές συνεντεύξεις, μεταγραφές, πρόγραμμα αγώνων, live streaming, αφιερώματα και καθημερινό παρασκήνιο παρουσιάζει όσα συμβαίνουν στην Βορειοδυτική Ελλάδα και όχι μόνο, με στόχο την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *