Αύριο το 4ο Xριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ping Pong στη Πρέβεζα

Το Δ/Σ του Αθλητικού Σωματείου Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Πρέβεζας διοργανώνει το 4ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ping pong  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ αθλητών  και αθλητριών όλων των ηλικιών ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑΣ .

ΚΥΡΙΑΚΗ  17/12/2017 στο κλειστό γυμναστήριο του  Α  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ  ΠΡΕΒΕΖΑΣ .

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ  : 17.30 μμ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 18.00 μμ

Κανονισμοί : Θα  πραγματοποιηθεί κλήρωση και οι παίχτες θα τοποθετηθούν σε ομίλους . Οι νικητές των ομιλών καθώς και οι δεύτεροι θα  προκρίνονται σε αγώνες νοκ αυτ .

Γενικά: Η διαιτησία εξασφαλίζεται από τους συμμετέχοντες. Νικητής των αγώνων στους ομίλους θα ανακηρύσσεται ο παίχτης/παίχτρια που θα λάβει 3 νικηφόρα σετ των 11 πόντων . Νικητής των αγώνων των ημιτελικών και τελικών θα ανακηρύσσεται ο παίχτης/παίχτρια που θα λάβει 4 νικηφόρα σετ των 11 πόντων .

 

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6942990574

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ο πρόεδρος :                                                                                                                   Ο Αντιπρόεδρος :

Γεώργιος  Μπέκας                                                                                                           Ανδρέας Τζαβάρας

 

 

Please follow and like us:

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *