Απειλή αποκλεισμού του Παναθηναϊκού από την Ευρώπη

Και επίσημα η ΟΥΕΦΑ έδωσε περιθώριο στον Παναθηναϊκό να τακτοποιήσει μέχρι την 1η Μαρτίου κάθε οικονομική του εκκρεμότητα, αλλιώς θα τιμωρηθεί με ένα χρόνο αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Oπως είχε γίνει γνωστό μετά την επίσκεψη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας προ κάποιων εβδομάδων, η UEFA είχε δώσει περιθώριο στο «τριφύλλι» ως και την 1η Μαρτίου προκειμένου να διευθετήσει τις υποχρεώσεις της προς τους πιστωτές της.

Σε διαφορετική περίπτωση πρόκειται να επιβάλει ποινή αποκλεισμού από τις διοργανώσεις της για έναν χρόνο. Σήμερα, η UEFA επισημοποίησε την απόφασή της αυτήν, μέσω επίσημης ανακοίνωσης.
Πρέπει, πάντως, να σημειώσουμε ότι για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να εκτίσει την ποινή αυτήν θα πρέπει μία σεζόν μέσα στις επόμενες τρεις (2018-2021) να εξασφαλίσει εισιτήριο για τα Κύπελλα Ευρώπης.

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, επιβάλει στον Παναθηναϊκό πρόστιμο ύψους 200.000 ευρώ εκ των οποίων τις 100.000 ευρώ θα κληθεί να τις πληρώσει μόνο σε περίπτωση που τελικώς δεν καταφέρει να φανεί συνεπής στην προθεσμία που του έχει δοθεί.

Πηγή:SDNA.gr

Please follow and like us:

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *