Ανακοίνωση με αφορμή τις αντιαθλητικές ενέργειες που έλαβαν χώρα στο ποδοσφαιρικό αγώνα Θύελλα Σινώπης vs ΠΑΣ Δόξα Ωρωπού

Με αφορμή τις αντιαθλητικές ενέργειες που έλαβαν χώρα στο ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων «ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ – ΠΑΣ ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ» στις 3/12/2017 εις βάρος του παρατηρητή Διαιτησίας και Αρχιδιαιτητή  της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδος  κύριο Φίτσα Ηλία έχουμε να τονίσουμε προς πασά κατεύθυνση ότι η Διοίκηση της Ένωσής μας καταδικάζει απερίφραστα  τις ενέργειες αυτές και όπως έχει αποδείξει κατά τη θητεία της  υπάρχει μηδενική ανοχή σε φαινόμενα παραβατικότητας. ΤΟΣΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ  ΗΛΙΑΣ ΦΙΤΣΑΣ  ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ απολαμβάνουν της πλήρης εμπιστοσύνης μας και έχουν την αμέριστη συμπαράστασή μας απέναντι σε τέτοια φαινόμενα. Η Ένωσή μας θα συνεχίζει να περιβάλλει τα μέλη της με εμπιστοσύνη και στήριξη σε όλα τα επίπεδα  και θα προάγει και θα καλλιεργεί το άθλημα του ποδοσφαίρου όπως άλλωστε επιβάλλουν και οι καταστατικές της διατάξεις.

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

Please follow and like us:

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *