Έπιασε δουλειά ο Άκτιος Απόλλων Πρέβεζας (φώτο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 17:30 στο ΔΑΚ Πρέβεζας η πρώτη συγκέντρωση της αγωνιστικής χρονιάς για τον Άκτιο Απόλλων Πρέβεζας που ξεκινά το βασικό στάδιο προετοιμασίας του για τη σεζόν 2017-2018 που θα βρει την ομάδα στην Β’ ανδρών Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε

Το σωματείο διατήρησε στο τιμόνι της ομάδας τον coach Παπαμιχαήλ όπως επίσης και τον βασικό κορμό παικτών που κατά την περασμένη αγωνιστική χρονιά οδήγησαν την ομάδα επάξια στην άνοδο στη Β’ κατηγορία.

Επίσης,  η ομάδα κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ενισχύθηκε σημαντικά ώστε να παρουσιαστεί  ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα κατακτώντας την καλύτερη δυνατή θέση στην τελική βαθμολογία.

Μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα ακολουθήσουν και φιλικοί αγώνες για την καλύτερη αγωνιστική προετοιμασία της ομάδας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ , τις 14 Οκτωβρίου.

 

« 1 of 2 »
Please follow and like us:

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *