Έκοψαν την πίτα τους οι  ακαδημίες βόλεϊ του Φιλαθλητικού και Α.Ο Πρέβεζας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν σήμερα Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. οι  ακαδημίες βόλεϊ του Φιλαθλητικού και Α.Ο Πρέβεζας σε μια μικρή γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό γυμναστήριο  του 2ου και 3ου Γυμνασίου του Φόρου στην Πρέβεζα.

Αρχικά μίλησε ο προπονητής των ακαδημιών κ. Νικόλαος Ρούσος, ενώ στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Πρέβεζας κ. Νάστα και στην Πρόεδρο του Φιλαθλητικού Πρέβεζας κ. Ιφιγένεια Τέφα.

Η κα Τέφα ανέφερε μεταξύ άλλων: « Τα παιδιά του Φιλαθλητικού και ΑΟΠ αυτή τη στιγμή ανέρχονται, τμήματα ακαδημιών και αγωνιστικά τμήματα, στα 250 άτομα. Έχουμε αγωνιστική δραστηριότητα σε όλα τα επίπεδα, από Παγκορασίδες μέχρι Γυναίκες, από Άντρες μέχρι Παμπαίδες. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι αθλητές των ομάδων μας συμμετέχουν στην Α1, είναι ο Ζήσης ο Δημήτρης, η Βάσω η Κοσμίδου που αγωνίζεται στον ΑΟ Θήρας και είναι και στην εθνική ελπίδων και φέτος στην εθνική ελπίδων όπως και παίδων συμμετέχει ο αθλητής του Α.Ο Πρέβεζας Ηλίας Ντίμο.»

Στη συνέχεια παρουσίασε το προπονητικό team των ομάδων, το οποίο λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων, δεν ήταν όλοι παρών στη γιορτή αυτή. Το προπονητικό team αποτελείται από τον κ. Κωνσταντίνο Σιούλα, τον κ. Νίκο Ρούσο, την κα Μαρία Κυριαζή, ενώ στους άντρες είναι ο κ. Γρηγόρης Τσεκούρας και στις γυναίκες ο κ. Γιώργος Ναζόπουλος. Η κα Τέφα τέλος ευχαρίστησε τους χορηγούς που στηρίζουν την ομάδα στις δύσκολες αυτές εποχές και το site gosports.gr που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.

Στη συνέχεια οι δυο Πρόεδροι των Συλλόγων έκοψαν τις πρωτοχρονιάτικές πίτες ευχόμενοι καλή χρονιά και υγεία σε όλα τα παιδιά και τους γονείς που συμμετείχαν στη μικρή γιορτή.

Please follow and like us:

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *