Έκλεισε ένα χρόνο λειτουργίας ο Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πρέβεζας (φώτο-vid)

Ο Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πρέβεζας με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Κέρκυρας και τον Ναυτικό Όμιλο Βόνιτσας, διοργάνωσαν χθες και σήμερα 6/01 κοινή προπόνηση τριγώνου με την μορφή άτυπου διασυλλογικού αγώνα.

Σήμερα 6/1/2018 και ώρα 20:00 στο κέντρο ‘ALILA VILLA” πραγματοποιήθηκαν  Απονομές επάθλων,  Παράδοση πτυχίων επιτυχόντων 2ης Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης
και Κοπή πίτας του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πρέβεζας.

Στην αρχή μίλησε ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου  κ. Ηλίας Τέφας που ευχαρίστησε όλους για τον ένα χρόνο λειτουργίας του Ομίλου.

Τις απονομές κυπέλλων έκαναν οι κ. Ευάγγελος Συγκούνας, πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας, ο Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας κ. Ιωάννης Μαρουλάκης, ο Πρόεδρος του Ναυταθλητικού Ομίλου Βόνιτσας κ. Κώστας Κονταρίνης, ο Λέανδρος Σπαρτιώτης και η κα Τέφα, έφορος του Ναυτικού Ομίλου Πρέβεζας.

Στη συνέχεια την απονομή διπλωμάτων και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας έκανε ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Πρέβεζας κ. Τέφας  Ηλίας.

 

Please follow and like us:

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *